AVG software uitgelicht: Cupella AVG Risicoscan

Er zijn meerdere aanbieders van AVG-software voor scholen. Lumen Group kent de verschillende aanbieders en we denken graag mee over welk pakket het meest geschikt is voor jullie situatie. Wij zitten daar dus objectief en onafhankelijk in. Wel zijn we zelf erg enthousiast over Cupella AVG Risicoscan, waar we dan ook graag wat meer over vertellen.

Cupella AVG Risicoscan

Cupella heeft online software ontwikkeld, waarmee alle privacy verplichtingen voor scholen inzichtelijk zijn en vertaald worden naar praktische beheersmaatregelen. RisicoScan AVG levert overzicht en inzicht en je kunt op transparante wijze verantwoording afleggen. Elke school heeft zijn eigen dashboard en voor het bestuur is alles samengebracht in één duidelijk overzicht.

50% korting opstartkosten

RisicoScan AVG bevat een bibliotheek met alle Kennisnet-documenten. De FG kan op afstand meelezen, zodat deze op efficiënte wijze de naleving van de AVG kan monitoren. Klanten van Lumen Group krijgen tot 1 november 2018 50% korting op de opstartkosten. Gebruik de actiecode LG18 bij je aanmelding. Je kunt ook eerst een proeflicentie aanvragen. Meer informatie? Klik hier.