Inspiratie in de klas

Een van onze consultants is cyber security specialist. Naast zijn werk heeft hij een spannende hobby: bergen beklimmen. Bart Baars komt graag op scholen langs om zijn verhaal te vertellen aan leerlingen. “Wie durft zijn dromen na te jagen en doet dat ook echt? Jij? Ik wel en ik heb een hele gave droom! Ik kom hier graag over vertellen zodat ik leerlingen kan inspireren en motiveren.”

7 Summits

Sinds 2016 weet Bart wat zijn droom is: het beklimmen van de hoogste top van ieder van de 7 continenten op aarde, ofwel de 7 Summits. Dat is dus inclusief de Mount Everest, Aconagua en Kilimanjaro! Bart: “Ik heb mijzelf 7 jaar gegeven om deze droom te realiseren. Maar het realiseren van dromen is niet altijd even eenvoudig. Hoe sterk sta jij dan in je schoenen en zet jij dan door?

Dromen uitspreken en najagen

Tijdens mijn project om de 7 Summits in 7 jaar te beklimmen leer ik veel. Over uitdagingen, tegenslagen, doorzettingsvermogen en passie. Maar ik leer vooral dat het volgen van je droom waardevol is en verschrikkelijk veel teruggeeft. En dat wil ik delen. Met zoveel mogelijk mensen. Vooral met onze toekomst: kinderen. Daarom kom ik graag op jouw school langs om te vertellen over mijn beklimmingen en om de kinderen uit te dagen om te dúrven. Durven om hun droom uit te spreken en na te jagen.”

Meer weten? Neem een kijkje op Barts website of neem contact op met Lumen Group. Bart komt graag (kosteloos) een keer langs om een presentatie te geven aan leerlingen (voor zowel PO als VO).