Lumengroup - Beveiliging voor telefoon

AVG kennisbijeenkomst; één jaar AVG voor Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs

Op 3 juli 2019 organiseren wij als Lumen Group samen met PrivacyPeople voor belangstellenden een AVG kennisbijeenkomst voor Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs. U bent hiervoor uitgenodigd. Deelname is kosteloos. De bijeenkomst is zowel toepasselijk voor PO- als voor VO Samenwerkingsverbanden. Doelstelling is naast kennisoverdracht juist ook met elkaar in discussie te gaan en ervaringen en aanpakken te delen.

Onderwerpen tijdens de bijeenkomst 
De volgende AVG onderwerpen staan tijdens de bijeenkomst centraal: 

  • Uitdagingen bij het opstellen van het dataverwerkingsregister;
  • Toezicht op onderwijs door de Autoriteit Persoonsgegevens;
  • Aantoonbaarheid en PDCA cyclus voor Samenwerkingsverbanden.

De bijeenkomst wordt voorgezeten door de heer Sander van de Molen van PrivacyPeople en de heer Sarneel van Lumen Group. Beide hebben veel ervaring als FG / adviseur rondom de AVG bij samenwerkingsverbanden. 
Als er onderwerpen of vragen zijn die u graag behandeld zou willen zien, laat dit dan graag vooraf aan ons weten via: fg@lumengroup.nl. 

Agenda
Inloop: 12:30 uur
Start: 13:00 uur
Borrel:15:30 uur.

Locatie en route 
Locatie: Utrecht, Seats2Meet Utrecht CS. Dit is op loopafstand van Utrecht CS. Seats2Meet bevindt zich in winkelcentrum Hoog Catharijne.
Routebeschrijving en parkeren: Deze kunt u vinden via de volgende routebeschrijving. Het is raadzaam deze goed te raadplegen, dit geldt zowel voor het geval u met de auto komt als voor degene die met het openbaar vervoer via Utrecht CS komen.Adres: Moreelsepark 65, Utrecht

Aanmelden
Aanmelden is eenvoudig en kan via e-mail adres: fg@lumengroup.nl. Dit doet u door het versturen van een e-mail met de onderwerpregel gevuld met de tekst: ‘ja, ik ben aanwezig op 3 juli’. U ontvangt na aanmelding een bevestiging van ons. Als u vragen heeft kunt u die stellen bij Lumen Group op 030- 889 65 75 of op fg@lumengroup.nl