Even voorstellen: Mitchell

Lumen Group groeit. Graag stellen we aan u voor: Mitchell Hendriks. We stellen Mitchell een paar vragen, zodat u hem gelijk een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group? 

Ik werk bij Lumen Group als Privacy Consultant. Binnen deze rol zal ik onze opdrachtgevers adviseren en begeleiden bij de implementatie en compliance van privacywet- en regelgeving door middel van het bieden van praktische oplossingen.

Hoe zien jouw werkdagen er ongeveer uit?

Hoofdzakelijk beantwoord ik de privacy gerelateerde vragen van onze opdrachtgevers door middel van praktische oplossingen en werkwijzen. Daarnaast begeleid ik hen bij implementatie en compliance van privacywet- en regelgeving. Tot slot organiseer ik privacy gerelateerde trainingen en seminars voor onze opdrachtgevers.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken? 

De voornaamste reden dat ik voor Lumen Group heb gekozen is dat zij staat voor kwaliteit en expertise in combinatie met een praktische aanpak. Daarnaast wil Lumen Group graag de beste zijn binnen haar branche. De combinatie van deze factoren matcht naadloos met mijn DNA.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen? 

Ik denk dat mijn opvallendste eigenschap is dat ik lastige theorie begrijpelijk weet te maken en vervolgens praktische oplossingen weet voor te stellen. Daarnaast ben ik erg open-minded en nieuwsgierig waardoor ik het onbekende niet schuw. Tot slot ben ik ook kritisch ingesteld, wat maakt dat ik altijd zal doorvragen totdat het ware probleem is blootgelegd.

Heb je misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze nieuwsbrief?

Dat is de uitspraak: “Het hart heeft zijn redenen die de rede niet kent”, van de Franse filosoof Blaise Pascal. Deze uitspraak is enorm van toepassing op de beleving en het handelen van mensen als het gaat om ‘privacy’. Soms volgen we blind ons hart (door bijvoorbeeld ‘cookies’ te accepteren), terwijl we de gevolgen hiervan eigenlijk niet willen accepteren, maar dit tóch doen vanwege de korte termijn beloningen….