Even Voorstellen: Arvin

 

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Arvin Khozooei. We stelden hem wat vragen, zodat je hem meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

Arvin: Binnen Lumen Group vervul ik de functie van een Privacy Consultant/ Functionaris Gegevensbescherming (FG). Hierbij adviseer ik opdrachtgevers op het gebied van privacywet- en regelgeving en dan met name over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”). Ook begeleid ik de opdrachtgevers in de implementatie van privacywet- en regelgeving door middel van het uitvoeren van analyses en opstellen van rapportages. Hier komt ook een vorm van toezicht op de naleving van deze wet- en regelgeving bij kijken.

Hoe zien jouw werkdagen er ongeveer uit?

Arvin: Mijn werkdag vangt aan met een kop koffie en de invulling van mijn agenda met de taken van die dag nadat ik mijn ontvangen berichten heb doorgenomen. Vervolgens ga ik in overleg met mijn collega’s waarin we de dag starten en de agenda punten voor die dag van eenieder bespreken. Dit zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en dat wij elkaar hierbij kunnen helpen indien nodig. Na de dagstart hou ik mij met name bezig met mijn eigen taken. De taken kunnen variëren van het beantwoorden van klantvragen en het beoordelen van een privacyreglement van een organisatie, tot het opstellen van rapportages over de compliance van privacywetgeving binnen een organisatie.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken? 

Arvin: Ik heb voor Lumen Group gekozen als werkgever, omdat ik mijzelf graag bekend maak met diverse werkprocessen binnen een organisatie. Naast de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen tot een privacy-specialist, biedt Lumen Group mij ook de mogelijkheid om betrokken te zijn met de groei van de organisatie als een gerenommeerde consultancy- en projectorganisatie, exclusief gericht op de terreinen van privacy en informatiebeveiliging. Ik maak hier graag deel van uit door mijn opgedane kennis tijdens mijn master Law & Technology toe te passen bij Lumen Group.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen? 

Arvin: Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is een kenmerk dat mijn toewijding aan mijn werk verklaart. Verder ben ik zorgvuldig in mijn doen en nalaten wat ertoe leidt dat details aan mij moeilijk ontgaan. Tot slot zou men kunnen zeggen dat ik filantropisch ben vanwege mijn sterke gevoel voor gelijkwaardige basis- of grondrechten voor eenieder.

Heb je misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze nieuwsbrief?

Arvin: Een gelezen kans om als mens te groeien, leest zichzelf niet voor. Deze dient gelezen te worden.