Lumen Group groeit en daarom stellen we hierbij graag aan je voor: Árpád Van der Boon. We stelden hem een aantal vragen, zodat je hem al meteen een beetje kunt leren kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

Árpád: Momenteel volg ik een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming waarbij ik het praktijkgedeelte uitvoer binnen de Lumen Group. Voor het praktijk deel voer ik opdrachten uit, welke later ook terug zullen komen binnen mijn functie als een van de kerntaken.

Hoe zien jouw dagen er ongeveer uit?

Árpád: Dagelijks hebben we gezamenlijk met het hele team om 8:30uur een overleg, om door te nemen welke activiteiten er voor die dag zijn en of er wellicht een stuk herverdeling moet plaatsvinden. Afgelopen periode heb ik een deel van mijn tijd besteed aan het nieuw in te richten CRM systeem waarbij de Lumen Group nog beter in staat is haar klanten optimaal van dienst te zijn.
Verder hou ik me bezig met werkzaamheden die bij de functie van Functionaris Gegevensbescherming horen.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

Árpád: Met name de bedrijfscultuur, de Lumen Group is een jong en dynamisch bedrijf met goed opgeleide professionals waarbij niet alleen vak inhoud maar ook de menselijke factor centraal staat.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Árpád: Ik heb een sterk analytisch vermogen, ben een verbinder en ben in staat om mensen elkaar te laten begrijpen. Heldere communicatie is hierbij essentieel. Ook bij het uitoefenen van mijn hobby’s zoals bondscheidsrechter voor de KNHB en daarnaast duikinstructeur op hoog niveau zijn juist deze vaardigheden onmisbaar, omdat je de spil bent tussen de observatie, communicatie, regulering en acceptatie.

Heb je misschien nog een leuke boodschap?

Be amazing today! But first coffee!