Even voorstellen: Mariëlle

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Mariëlle Schwarze. We stelden haar wat vragen, zodat je haar meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group? 

Bij Lumen Group is mijn functie Management Assistente. In deze functie ben ik de duizendpoot die mijn collega’s ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden op administratief-, commercieel-, organisatorisch- en procesmatig vlak. Dit alles in nauwe samenwerking en overleg met mijn collega’s.

Hoe zien jouw werkdagen er ongeveer uit?

Bij Lumen Group beginnen we elke dag met een gezamenlijke (online) dagstart, waarin we bespreken wat er voor iedereen die dag op de planning staat en van wie je evt. hulp nodig hebt. Daarna ga ik aan de slag met mijn taken, die variëren van agendabeheer tot facturatie en van het organiseren van events tot het bijhouden van de website of administratieve werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en flexibiliteit is geboden, maar dat is juist wat ik zo mooi aan deze functie vind.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken? 

Ik wilde graag werken bij Lumen Group omdat de uitdaging van het helpen opbouwen en meegroeien in een jonge onderneming me mooi leek. Het kunnen uitbouwen en meer vorm geven van mijn functie, de collega’s binnen het team en de sfeer onderling spraken me meteen Daarnaast heb ik de ruimte om mijn mening en ideeën in te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van deze organisatie. Naast onze eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden werken we veel samen en kijken we gezamenlijk hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen? 

Ik ben nogal een “doener”; een aanpakker die de schouders eronder zet en niet terugdeinst voor nieuwe of onbekende zaken. Gewoon proberen en kijken of het lukt, fouten maak je om te leren. Verder ben ik toegewijd/ gedisciplineerd; als ik doelen stel, dan ga ik ervoor om die te bereiken. Dat zie je zowel terug in mijn werk alsook in mijn privéleven. Tenslotte omschrijft men mij vaak als creatief. Dit uit zich onder andere in het vinden van oplossingen, tijdens brainstorms of bij het organiseren van projecten. Een eigenschap die als Management Assistente prima van pas komt.

Heb je misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze nieuwsbrief?

Niet iedere dag is mooi, maar er zit zeker iets moois in elke dag als je je best doet om het te zien.