Even voorstellen: Enna

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Enna Lujinović. Wij stelden haar wat vragen, zodat je haar meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

Ik ga de rol van een Privacy Consultant vervullen. Uiteraard zal ik op de lange termijn ook de rol van Functionaris Gegevensbescherming (FG)  gaan vervullen. Vanuit de rol als Privacy Consultant/FG zal ik adviseren over de toepassing en de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Hierbij kijk ik naar wat de wet- en regelgeving vereist en welke praktische toepassing voor de Opdrachtgever het beste is.

Hoe zien jouw werkdagen er ongeveer uit?

Ik begin elke dag met een lekkere kop koffie. Daarna beginnen we bijna meteen met de dagstart. Tijdens de dagstart bespreken we wat er op de planning staat voor die dag. Zo weten we van elkaar wie zich met welke taken bezighoudt. Vervolgens begin ik met het lezen van mijn e-mails en het beantwoorden van klantvragen.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

Ik heb voor Lumen Group gekozen, omdat ik me graag verder wil ontwikkelen als Privacy Consultant/FG. Deze mogelijkheid krijg ik bij Lumen Group doordat je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen en ervoor moet zorgen dat de AVG door verschillende bedrijven en organisaties wordt nageleefd. Ook kan ik bij Lumen Group meehelpen aan de groei van de organisatie. Gezien de specialistische kennis van Lumen Group en het belang van privacy- en informatiebeveiliging, draag ik hier graag aan bij.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Enthousiast, doorzetter en gedisciplineerd.

Heb je misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?

Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg.