Even voorstellen: Luna

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

Bij Lumen Group ben ik werkzaam als werkstudent Marketing & Communicatie Data Privacy. Binnen deze functie houd ik me bezig met het verrichten van marketing- en communicatie-activiteiten via verschillende (sociale) mediakanalen en de website. Daarnaast valt het schrijven en ontwerpen van inhoudelijke content in de vorm van bijvoorbeeld blogs binnen het kader van mijn werkzaamheden. Verder bied ik ondersteuning bij enkele commerciële activiteiten van Lumen Group.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Mijn werkdag begint samen met het team met een (online) dagstart. Tijdens deze dagstart bespreken we wat iedereen die dag gaat doen en waar we elkaar kunnen helpen en/of aanvullen. Mijn taken verschillen van dag tot dag, waardoor het werk nooit saai of eentonig is. Aan het einde van de dag vind ik het fijn om een momentje te nemen om te inventariseren welke taken zijn afgerond en welke taken ik de volgende dag oppak. Zo bewaar ik overzicht voor mezelf en kan ik op de meest efficiënte manier m’n werk verrichten.

Waarom heb jij ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

Na het afronden van de bachelor Utrecht Law College heb ik ervoor gekozen om een jaar te gaan werken als werkstudent binnen marketing. Hier heb ik kennis gemaakt met het reilen en zeilen van de marketing en communicatie binnen een organisatie. Gedurende deze periode kreeg ik ook voor het eerst te maken met privacy in de praktijk. Ik merkte dat mijn interesse in dit rechtsgebied hierdoor groter werd. De keuze voor de master Intellectueel eigendomsrecht, innovatie en technologie was dan ook snel gemaakt. Tijdens de master merkte ik dat ik een stukje praktijk miste. Toen ik werd benaderd door Lumen Group was de keuze dus snel voor mij gemaakt. Bij Lumen Group kan ik zowel mijn werkervaring als mijn studie toepassen in de werkzaamheden. Dat, en de gezellige sfeer, zijn voor mij de  doorslaggevende factoren geweest om te kiezen voor Lumen Group.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Ik ben enthousiast, heb doorzettingsvermogen en ben gedreven.

Heb jij misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?

Zoals Pippi Langkous ooit zei: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.