Even voorstellen: Tessel

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Tessel Klunder. Wij stelden haar wat vragen, zodat je haar meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?
Bij Lumen Group start ik als Privacy Consultant. Ik doe mijn best om opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen op het gebied van implementatie en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Hoe zien jouw werkdagen er ongeveer uit?
Na een frisse fietstocht ontmoet ik de rest van het team op het kantoor van Lumen Group. Samen beginnen wij de dag met een dagstart waarin wordt besproken wat de planning van iedere collega is. Hierna bestaat mijn dag uit het voeren van gesprekken met opdrachtgevers, op papier zetten waar Lumen Group het beste kan helpen bij het naleven van de AVG en vervolgens het beantwoorden van allerlei soorten vragen die hieruit voorkomen.

Waarom heb jij ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?
Lumen Group maakt het mogelijk om theoretische juridische kennis om te zetten in een zeer directe toevoeging aan de alledaagse wereld. Hierbij kreeg ik gelijk veel verantwoordelijkheid voor verschillende opdrachtgevers. De vele contactmomenten binnen het team zorgen ervoor dat kennis gedeeld wordt en iedereen zijn bijdrage kan leveren. Tot slot heeft Lumen Group het gezelligste kantoor waar het naleven van de AVG in Nederland tot een zo goed mogelijk einde wordt gebracht!

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?
Ik ben geduldig, praktisch en werk altijd met oog voor detail.

Heb je misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?
“Do what you do best, outsource the rest