Even voorstellen: Zafer Arslaner

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Zafer Arslaner. Wij stelden haar wat vragen, zodat je haar meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

Ik werk momenteel als Privacy Consultant bij Lumen Group. Ik adviseer en ondersteun klanten omtrent alle privacy gerelateerde zaken.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Elke dag is anders. De dag begint uiteraard met een kop koffie, gevolgd door een dagstart waarin ik met collega’s bespreek wat iedereen die dag gaat doen. Gedurende de dag voer ik verschillende werkzaamheden uit voor mijn klanten. De werkzaamheden kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het opstellen van een monitoringsrapportage, een steekproefrapportage of het voeren van een gesprek met klanten.

Waarom heb jij ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

Lumen Group is een niche bedrijf op het gebied van privacy en gegevensbescherming. In een wereld waarin persoonsgegevens het digitale goud zijn, wordt privacy- en gegevensbescherming met de dag belangrijker. Hierdoor is het werk van Lumen Group actueel en maatschappelijk relevant.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Ik ben sociaal, assertief en ambitieus.

Heb je onlangs een goede film gezien die je kan aanraden?

Ik heb recent ‘Triangle of Sadness’ gezien. Dit is een absurdistische komedie over influencers en nieuwe rijken. De film is confronterend en vermakelijk tegelijk, met een paar opvallende scènes (zacht uitgedrukt).

Staat er iets op de planning voor komend jaar dat je nog nooit hebt gedaan?

Ik ga met twee vriendinnen naar New York.

En tot slot: heb jij misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?

Privacy is like oxygen, you do not realize you need it until it’s gone.