Even voorstellen: Pieter

Even voorstellen: Pieter van den Houten

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Pieter van den Houten. Wij stelden hem wat vragen, zodat je hem meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

De dag begint om half 9 met een heerlijke espresso. Het eerste uur van de dag werk ik mijn mail bij en probeer ik mijn netwerk binnen het privacy domein verder uit te breiden. Einde ochtend en begin van de middag heb ik vaak afspraken staan met (potentiële) klanten of met onze opdrachtgevers. Tussendoor maak ik tijd vrij om de sales campagnes verder uit te werken en uit te rollen, zodat we niet achterlopen op onze accountplanning.

Waarom heb jij ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

In mijn vorige rol bij SoftwareOne was ik als solution advisor verantwoordelijk voor alle back-up & recovery vraagstukken vanuit de klanten. Hier merkte ik dat de enorme berg aan data kansen creëerde maar ook risico’s met zich mee bracht. Ik wilde graag een verdiepingsslag maken en meer vanuit de inhoud sales doen. Bij de gesprekken met Lumen Group merkte ik dat ik te maken had met een echte kennis-club. Lumen Group staat op het punt om een volgende stap te zetten, daar hoort ook bij dat de commerciële processen moeten worden geoptimaliseerd en dat er een sales team gebouwd moet worden. Die uitdaging heeft mij uiteindelijk doen besluiten om een maand geleden de overstap te wagen.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Sociaal, ondernemend en sportief.

Heb je onlangs een goede film gezien die je kan aanraden?

Nee, maar wel de miniserie Onorthodox op Netflix!

Staat er iets op de planning voor komend jaar dat je nog nooit hebt gedaan?

We gaan dit jaar de grote stad (Amsterdam) verlaten. We hebben namelijk een nieuwbouw huis in Muiden gekocht.

En tot slot: heb jij misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?

Boodschap!!