Even voorstellen: Hannah Den Dunnen-Yusuf

Lumen Group groeit en daarom stellen we je hierbij graag voor aan Hannah Den Dunnen-Yusuf. Wij stelden haar wat vragen, zodat je haar meteen een beetje leert kennen.

Wat is jouw rol bij Lumen Group?

In april ben ik aan de slag gegaan bij Lumen Group in de rol van Privacy Consultant. Wat dat precies inhoudt is dat ik onze klanten ondersteun bij vragen omtrent privacy en de AVG.  

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Eerst begin ik mijn dag met een kop koffie natuurlijk. Dan plan ik mijn dag vanuit mijn agenda, daarbij hou ik rekening mee met meetings en eventuele werkzaamheden zoals het opstellen van rapportages, nieuwsbrieven, blogs, LinkedIn posts etc. Iedere dag is anders en daarmee moet je ook rekening houden, maar daarom blijft het altijd leuk en spannend bij Lumen Group.

Waarom heb jij ervoor gekozen om bij Lumen Group te gaan werken?

Deze quote van Lumen Group sprak mij aan “LUMEN REFEREERT AAN LICHT EN HELDERHEID. WIJ STELLEN DATA PRIVACY EN INFORMATIEBEVEILIGING IN HET LICHT”. De wereld verandert in een snel tempo en de digitalisering om ons heen brengt veel plezier maar ook nieuwe uitdagingen. Vooral op het gebied van privacy moeten wij extra voorbereid zijn om onze vrijheden en fundamentele rechten te beschermen of het nu gaat om een individu, consument of organisatie. Wanneer wij samenwerken, kunnen wij privacy vraagstukken gezamenlijk aanpakken en beantwoorden.

Wat zijn jouw 3 opvallendste eigenschappen?

Ik ben een extravert, leergierig en ambitieus.

Heb je onlangs een goede film gezien die je kan aanraden?

Ik heb recent “The Woman King” met Viola Davis gekeken. Het is een geweldige film die iedereen een keer moet zien. Het betreft een historisch verhaal over ware gebeurtenissen die zich afspeelden in het Koninkrijk Dahomey, een van de machtigste staten van Afrika in de 18e en 19e eeuw.

Staat er iets op de planning voor komend jaar dat je nog nooit hebt gedaan?

Ik ga naar Jamaica met mijn nicht dit jaar. Daar kijk ik enorm naar uit!

En tot slot: heb jij misschien nog een leuke boodschap voor de lezers van deze blog?

Ook al lijkt privacy voor sommigen een lastig onderwerp te zijn, is het van primair belang dat wij er zorgvuldig mee omgaan. Vooral in dit digitale tijdperk lijkt dat maar al te vaak een uitdaging te zijn. Deze uitdaging maakt privacy voor mij eigenlijk juist weer extra ‘fun’. Een voorbeeld hiervan is de opkomst van kunstmatige intelligentie in onze wereld. De elementen waarmee wij hierbij rekening moeten houden betreffen het ethische aspect, de toegankelijkheid, privacy en natuurlijk het waarborgen van fundamentele rechten en vrijheden.