Introductie Matthijs Verweij

Kun je iets vertellen over je achtergrond en interesses?
Ik ben 32 jaar oud, kom uit Den Dolder en heb een achtergrond in de IT. Mijn vrouw en ik hebben zes jaar gewoond en gewerkt in Ierland. Na het studeren wilden wij namelijk graag in een Engelstalig land werken en Ierland was hierbij voor ons de meest logische keuze. Ik heb een enorme passie voor reizen, zo ben ik enorm van fan Azië en de Aziatische keuken. Zodoende struinen wij heel wat toko’s en restaurants af om nieuwe ingrediënten en gerechten te proberen.

Wat is je huidige functie bij Lumen Group en wat houdt deze precies in?
Ik ben werkzaam als Business Development Manager. Ik volg hierbij alle aanvragen op die via diverse kanalen bij ons binnenkomen. Voor mij staat de klant centraal, waarbij ik zo goed mogelijk mee probeer te denken om invulling te geven aan het desbetreffende vraagstuk. Daarnaast richt ik mij op nieuwe sectoren om de klantenportfolio van Lumen Group zo divers mogelijk te houden.

Waarin hoop jij je te ontwikkelen in je periode bij Lumen?
In sales leer je elke dag, en elk klantgesprek verloopt anders. Ik probeer mij zo goed mogelijk in te lezen in de AVG-regelgeving, zodat ik een waardige sparringpartner kan zijn voor onze klanten en daarbij een goede invulling kan geven aan het privacyvraagstuk met behulp van de diensten die wij aanbieden.

Als je een superkracht zou kunnen hebben op de werkvloer, welke zou je dan kiezen?
De tijd stilzetten. Ik heb het gevoel dat de werkweek soms veel te snel voorbijgaat en ik niet aan alles toe kom. De tijd stilzetten in het weekend voor een langer weekend lijkt mij daarentegen ook niet verkeerd.

Wat is je favoriete boek/film/Tv-serie en waarom?
Ik heb de Harry Potter boeken waarschijnlijk wel meer dan 10 keer gelezen. Ik ben al jaren een groot fan en ik probeer de films één keer per jaar te zien. Dat verveelt eigenlijk nooit.