FG contactformulier

  • Voor vragen / opmerkingen of klachten is Lumen Group als Functionaris Gegevensbescherming (FG) in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor betrokkenen bereikbaar. Wij verzoeken u, voordat u dit formulier invult, eerst contact op te nemen met de organisatie waarover uw vraag, opmerking of klacht gaat. Vult u s.v.p. onderstaand beveiligde formulier in of benader ons via fg@lumengroup.nl.
  • Heeft u reeds contact gehad met de organisatie waarover uw vraag, opmerking of klacht gaat? Op de website van de organisatie staan de contactgegevens.
  • Hieronder heeft u de gelegenheid om documenten te uploaden waarvan u wilt dat de FG deze beoordeeld. Wij verzoeken u geen persoonsgegevens aan ons te verstrekken die ervoor kunnen zorgen dat de privacy van een betrokkene of natuurlijk persoon in het geding is.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Lumen Group gebruikt de door u via dit formulier verzonden persoonsgegevens enkel en alleen voor de uitvoering van haar FG toezichtsfunctie. Uw gegevens worden voor geen ander doel gebruikt.