Evenement: Bright Pioneers (9 september 2022)

Event Start Date:
9 september 2022
Event End Date:
9 september 2022
Event Venue:
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Klaar voor de volgende stap? Kom dan naar Bright Pioneers op vrijdag 9 september 2022 in stadion Galgenwaard (de thuisbasis van FC Utrecht)!

Dit exclusieve evenement biedt jou dé kans om de organisaties BrightStone Group en Lumen Group beter te leren kennen en te ontdekken welke mogelijkheden voor jou in het verschiet liggen binnen Finance, Risk, Data, Compliance en Privacy.

Gedurende de dag zullen verschillende inspirerende sprekers jou meenemen in hun carrière pad. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier je netwerk uitbreiden door verschillende (young) professionals te spreken, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Sla de brug naar jouw toekomst: kom erachter wat écht bij jou past, breid je netwerk (nog) verder uit en wie weet loop jij dezelfde dag nog weg met een job offer! Trommel je vrienden/studiegenoten op en zet de volgende stap in je carrière. Meld je aan via https://lnkd.in/dC_ntj6

Tot snel op de middenstip!

Webinar: Privacy in Financial Economic Crime (30 augustus 2022)

Event Start Date:
4 augustus 2022
Event End Date:
4 augustus 2022
Event Venue:
http://bitly.ws/sWjP

In samenwerking met BrightStone Group organiseren wij het webinar Privacy in Financial Economic Crime op dinsdag 30 augustus 2022.

Tijdens dit webinar spreken Martijn van der Waal, Senior Compliance Specialist en Data Protection Officer bij ALFAM en Stijn Sarneel, Director en Data Protection Officer bij Lumen Group, over de laatste ontwikkelingen binnen privacy en wat deze inhouden voor de organisaties die zich inzetten voor het bestrijden van Financial Economic Crime.

Waar moet je nu precies aan voldoen en hoe zorg je er voor dat de organisatie zich bewust is van de privacy risico’s? Er worden diverse praktijkcases besproken en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Benieuwd?
Meld je aan via deze link: http://bitly.ws/sWjP