Algemene Pagina Lumen Dienstverlening

dere organisatie loopt tegen unieke (privacy)uitdagingen aan. Bij Lumen Group zien we dat de grootste verschillen zich bevinden op sectorniveau. Onze gevarieerde klantenportefeuille maakt dat we goed op de hoogte zijn van sectorspecifieke uitdagingen. Door deze sectorspecifieke kennis te combineren met de inhoudelijke kennis van onze privacy consultants komen wij tot maatwerkoplossingen voor uw bedrijf.
Momenteel is Lumen Group actief in de volgende sectoren:

Maatwerk

Bij Lumen Group begrijpen we de uitdagingen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met zich meebrengt. Wij zijn er om te laten zien dat de AVG niet alleen een reeks beperkingen oplegt, maar vooral mogelijkheden biedt. Onze aanpak houdt de AVG begrijpelijk en pragmatisch, en wij passen deze toe op uw organisatie om tot optimale maatwerkoplossingen te komen. Wij zien de AVG als een kans om vertrouwen op te bouwen bij uw klanten en om de integriteit van uw organisatie te versterken.

Bij Lumen Group staat er altijd iemand voor u klaar. Ons team van Privacy Consultants vormt samen een DPO-office. Dit team staat klaar om u te helpen bij het navigeren door het privacylandschap, met als doel om niet alleen te voldoen aan de AVG, maar ook om een cultuur van privacybewustzijn en -bescherming binnen uw organisatie te creëren. Met Lumen Group aan uw zijde heeft u de zekerheid van continue ondersteuning en expertise, waardoor u zich kunt richten op uw core business

Onderwijs

Leerlingen mogen vaak geen keuzes maken over hun gegevens. Hoe kunt u de privacy van leerlingen pragmatisch waarborgen?

Zorg

De gevoeligheid van medische gegevens maakt naleving van de AVG extra uitdagend. Hoe kunt u met deze gegevens omgaan?

Lokale Overheid

Lokale overheden krijgen grote hoeveelheden data op zich af. Hoe zorgt u voor een goede inrichting van de digitale infrastructuur?

Financiële Instellingen

Betalingsverkeer goed monitoren en tegelijkertijd de privacy van uw gebruikers waarborgen. Hoe kunt u privacy risico’s beperken?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Telefoon

030 – 889 75 75

Contact

Vul ons contactformulier in

Afspraak

Plan hier zelf je afspraak met ons in

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn