Lokale Overheid

Met een team van specialisten staan we klaar om gemeentes te helpen met deskundig advies en ondersteuning op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. We begeleiden bij implementatie van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Zo leggen we samen de basis om vol vertrouwen data gestuurd te opereren.

  • Het verwerkingsregister actueel
  • Verwerkersovereenkomsten in orde
  • Ondersteuning bij AVG-verzoeken
  • DPIA’s bij nieuwe verwerkingen

Benieuwd waar jouw gemeente staat?
Wil je weten of jouw gemeente voldoet aan de AVG? En ben je benieuwd waar je staat met de implementatie? Onze AVG Zelftest geeft je direct inzicht in je huidige stand van zaken. Beantwoord 10 meerkeuze vragen en ontdek wat al op orde is en waar je nog aan moet werken. De survey duurt ongeveer 2 tot 3 minuten.

Privacy Officer (PO) abonnement

  • 24/7 verzekerd van specialistisch AVG-advies & -ondersteuning

  • Doorlopend inzicht in waar je staat m.b.t het naleven van de AVG en wat er nodig is om hieraan te voldoen

  • Altijd up-to-date en aangesloten op wetswijzigingen & ontwikkelingen

  • Verzekerd van continuïteit in privacy management en kosten

Zelf doen of uitbesteden?

We bieden verschillende abonnementen afgestemd op jullie specifieke ondersteuningsbehoeften. Met een abonnement ben je verzekerd van onafhankelijk advies, brede expertise en continuïteit. Wij werken namelijk met een team van experts die stuk voor stuk ruime ervaring hebben opgedaan binnen verschillende sectoren. Elk vanuit zijn of haar eigen specialisme.

Hoe gaan we te werk?

Onze professionals maken een Privacy Quick Scan, stellen vervolgens een Plan van Aanpak op, implementeren het privacy beleid en trainen jouw medewerkers op het gebied van privacy en AVG. Ook helpen we organisaties met training en inzet van tijdelijke expertise en capaciteit.

Onze abonnementen

Naast ons PO abonnement bieden we ook abonnementen voor invulling van de rol:

  • Functionaris Gegevensbescherming
  • Chief Information Officer

Meer weten? Laat je gegevens achter? Dan nemen we contact met je op.

Wet- en regelgeving als olie voor Data Excellence

In februari organiseerden we dit webinar voor gemeenten. Heb je het gemist? Geen probleem, je kunt het terugkijken op een moment dat het jou uitkomt. Neem contact op met Frans Rutten.

Over het webinar
Hoe kun je zorgeloos data gedreven werken, profiteren van de kansen die data biedt en voldoen aan de richtlijnen van privacy en data wet- en regelgeving? En hoe zorg je voor draagvlak en samenwerking op het gebied van datamanagement? Je leert er alles over tijdens dit webinar voor professionals bij gemeenten die met data werken, of hierbij betrokken zijn.

Meer weten?

We vertellen je graag meer en zijn benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Liever zelf contact opnemen? Bel of mail ons gerust! Ook interessant is deze Blog

Contact

Vul ons contactformulier in

Afspraak

Plan hier zelf je afspraak met ons in

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn