Onderwijs

Met een team van specialisten staan we klaar om onderwijsorganisaties te helpen met deskundig advies en ondersteuning op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Door onze stevige positie in het onderwijs kennen wij de markt als geen ander. Zodoende kunnen we u optimaal ondersteunen met actuele onderwerpen zoals de implementatie van het Normenkader IBP.

 • Het verwerkingsregister actueel
 • Verwerkersovereenkomsten in orde
 • Ondersteuning bij AVG-verzoeken
 • DPIA’s bij nieuwe verwerkingen

Benieuwd waar jouw onderwijsorganisatie staat?
Wil je weten of jouw onderwijsinstelling voldoet aan de AVG? En ben je benieuwd waar je staat met de implementatie? Onze AVG Zelftest geeft je direct inzicht in je huidige stand van zaken. Beantwoord 10 meerkeuze vragen en ontdek wat al op orde is en waar je nog aan moet werken. De survey duurt ongeveer 2 tot 3 minuten.

Functionaris Gegevensbescherming (FG) Abonnement

 • Voldoe meteen aan de wettelijke FG-verplichting

 • Borging van de onafhankelijkheid en parate kennis van de FG

 • Verzekerd van continuïteit in privacy management en kosten

 • Toezicht door middel van monitoring, rapportages en steekproeven

 • Begeleiding 24/7 bij beveiligingsincidenten en datalekken

Zelf doen of uitbesteden?

We bieden verschillende abonnementen afgestemd op jullie specifieke ondersteuningsbehoeften. Met een abonnement ben je verzekerd van onafhankelijk advies, brede expertise en continuïteit. Wij werken namelijk met een team van experts die stuk voor stuk ruime ervaring hebben opgedaan binnen verschillende sectoren. Zo ook in het onderwijs.

Hoe gaan we te werk?

Onze professionals maken een Privacy Quick Scan, stellen vervolgens een Plan van Aanpak op, implementeren het privacy beleid en trainen jouw medewerkers op het gebied van privacy en AVG. Ook kunnen we organisaties helpen met training en inzet van tijdelijke expertise en capaciteit.

Onze abonnementen

Naast ons FG abonnement bieden we ook abonnementen voor invulling van de rol:

 • Privacy Officer (PO)
 • Chief Information Security Officer (CISO)

Meer weten? Laat je gegevens achter? Dan nemen we contact met je op.

Ronde Tafel IBP Raamwerk

We organiseren regelmatig webinars en evenementen voor onze klanten. Zo organiseerden we eerder ook een Ronde Tafel voor onze klanten in het onderwijs. We vinden het belangrijk dat alle organisaties in het onderwijs voldoen aan de privacywetgeving. Daarom maken we de slides van onze Ronde Tafel openbaar. Vraag ze aan via deze link.
Voor al onze evenementen, zie onze events pagina.

Meer weten?

We vertellen je graag meer en zijn benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Liever zelf contact opnemen? Bel of mail ons gerust! Ook interessant is deze Blog

Contact

Vul ons contactformulier in

Afspraak

Plan hier zelf je afspraak met ons in

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn