Vacature: Stage Communicatie, marketing & Social media 

Lumen Group – Utrecht

Fulltime Stage

Ben jij 3e of 4e jaars communicatie student (HBO of WO) en zijn o.a. interviews, blogs, vlogs en socials helemaal jouw ding? En sta jij met gemak klanten te woord en ben je handig met Photoshop, Illustrator en WordPress?

Wij hebben bij Lumen Group vanaf 10 januari 2020 weer plek voor een enthousiaste stagiair communicatie, marketing en social media. Ben jij op zoek naar werkervaring bij een informeel bedrijf en heb je zin in een meewerkstage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het team van Lumen Group bestaat uit privacy professionals zoals Functionarissen Gegevensbescherming en Privacy Consultants. Als stagiair loop je volledig mee in de organisatie. Je bent echt onderdeel van het team en geen dag is hetzelfde. Uiteraard is eigen inbreng en creativiteit zeer welkom.

Wat ga je doen?

  • Schrijven en plaatsen van content op sites, landingspages, mailings en socials
  • Interviewen klanten
  • Opstellen van communicatieplannen, activiteiten- en content kalenders
  • Coördinatie uitvoering on- en offline communicatiemiddelen
  • Uitvoeren van digitale campagnes via LinkedIn
  • Ondersteunen van de sales consultants bij uitvoerende taken
  • Bijhouden van nieuws, ontwikkelingen en trends

Wij zoeken
Je studeert Communicatie, Nieuwe media of Marketing en bent 3e of 4e jaars (HBO of WO). Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je bent servicegericht ingesteld, proactief in je denk- en werkhouding. Je kunt goed in een team werken en je bent in voor nieuwe uitdagingen en bent nieuwsgierig. Je legt makkelijk contacten en je bent handig met Photoshop, Illustrator en WordPress. De social mediakanalen kent geen geheimen voor je. Tot slot heb je de wil om concrete acties te ondernemen en resultaat te behalen.

Wij bieden
Een leuke meewerk stageplek waarbij je veel leert over zowel online- als offlinecommunicatie, social media en het bouwen aan een merk. Een stage bij Lumen Group is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien, waarbij je op goede begeleiding en een stagevergoeding mag rekenen. Je werkplek is aan de Reactorweg in Utrecht.

Lijkt deze stage jou wel wat? Mail dan jouw CV en motivatie via het contactformulier op onze website.

Soort dienstverband: Fulltime, Stage

Opleiding:

  • HBO of WO
  • Communicatie, Nieuwe media of Marketing

Lumen Academy

Neem als professional deel aan onze kennissessies over privacy en GDPR.

Op de hoogte blijven, of heeft u vragen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief of neem contact op.