Stage / Meewerkstudent Privacy en Data Protection

Heb jij een passie voor data en privacy? Dan is Lumen Group op zoek naar jou!

Wie is Lumen Group?

Lumen Group is een snel groeiend consultancy bedrijf dat zich exclusief richt op privacy en informatiebeveiliging. Wij doen dit in verschillende sectoren zoals de zorg, gemeenten, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige adviesdiensten, audits en diensten als Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt bij het beantwoorden van vragen omtrent de AVG en adviseert onze klanten op een praktische wijze. Je doet dit zowel op afstand als op locatie van onze opdrachtgevers (spreiding door heel Nederland).
  • Je ondersteunt het team met het houden van toezicht op de naleving van privacywetgeving. Je bespreekt bevindingen met opdrachtgevers en legt verantwoording af door middel van opgestelde rapportages.
  • Je stelt praktisch toepasbare notities en rapporten op.
  • Je mede-ontwikkelt onze producten en diensten en weet kennis om te zetten in pragmatische werkwijzen en best practices voor onze klanten.

 Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste juridische bedrijfskunde/rechten/MER student (HBO/WO) die beschikt over doorzettingsvermogen en een sterke actiegerichtheid. Je vindt het leuk om met mensen te werken en hebt interesse in privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Daarnaast haal je energie uit het behalen van resultaten in teamverbanden en beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Daarnaast beschik je over het vermogen om praktisch toepasbare notities en rapporten op te stellen.

Competenties/generieke vaardigheden

  • Leergierig;
  • Sociaal en teamplayer;
  • Pro actief;
  • Analytisch vermogen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Werken bij Lumen Group

Bij Lumen Group werk je in een jong bedrijf. Onze dagen starten we met een dagstart, vervolgens kan de dag allerlei verschillende vormen aannemen en geen dag is hetzelfde. Zo hebben we verschillende kortlopende taken zoals het beantwoorden van klantvragen en klantbezoeken, maar ook langlopende projecten als het gaat om productontwikkeling en bijdragen aan de groei van Lumen Group. Ook hoort hierbij het opstellen en beoordelen van inhoudelijke privacy-documenten. Aan het eind van de dag komen we weer allemaal samen om de dag te evalueren.

We vragen onze collega Mitchell die werkzaam is als privacy consultant wat het leukste is aan zijn functie. “Ik denk dat het leukste aan mijn functie is, het leveren van toegevoegde waarde en taakdiversiteit. In mijn werk merk ik dat ik direct toegevoegde waarde kan leveren aan onze klanten maar ook aan Lumen Group zelf. Daarbij komt dat taken die ik verricht ook enorm verschillend zijn waardoor ik altijd wordt uitgedaagd. Omdat Lumen Group een jong ambitieus en snelgroeiend bedrijf is wordt er echt op je gebouwd en krijg je veel vertrouwen terwijl er toch aandacht voor jou als persoon is om je verder te ontwikkelen”.

Wij bieden

Wij bieden een passende stagevergoeding en een evt. reiskostenvergoeding voor een voltijd stage en de mogelijkheid door te groeien naar een vaste baan. Verder bieden wij een inspirerende werkomgeving in een jonge organisatie op een goed bereikbare plek in Utrecht. Wij staan open voor innovatie en vernieuwing in het privacy vak en bieden ruimte voor eigen initiatief. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, integriteit, open communicatie en pragmatiek.

 Interesse?

Neem contact op met Stijn Sarneel via 030 – 889 65 75 of mail ons op stijn.sarneel@lumengroup.nl.

Lumen Academy

Neem als professional deel aan onze kennissessies over privacy en GDPR.

Op de hoogte blijven, of heeft u vragen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief of neem contact op.