Stage / Meewerkstudent Privacy en Data Protection

Heb jij een passie voor data en privacy? Dan is Lumen Group op zoek naar jou!

Wie is Lumen Group?

Lumen Group is een snel groeiend consultancybedrijf dat zich exclusief richt op privacy en informatiebeveiliging. Wij doen dit in verschillende sectoren zoals de zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige adviesdiensten, interim-solutions en diensten als Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Wat ga je doen?

  • Je onderhoudt het netwerk met onze opdrachtgevers, beantwoordt vragen omtrent de AVG en adviseert op een praktische wijze. Je doet dit zowel op afstand als op locatie van onze opdrachtgevers (spreiding door heel Nederland).
  • Je houdt toezicht op de naleving van privacywetgeving. Je bespreekt bevindingen met opdrachtgevers en legt verantwoording af door middel van opgestelde rapportages.
  • Je organiseert en neemt deel aan trainingen en seminars voor opdrachtgevers.
  • Je mede-ontwikkelt onze producten en diensten en weet kennis en ervaring om te zetten in pragmatische werkwijzen en best practices.

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste student (HBO/WO) die beschikt over doorzettingsvermogen en een sterke actiegerichtheid. Je vindt het leuk om met mensen te werken en hebt interesse in privacy- en gegevensbeschermingsrecht Daarnaast haal je energie uit het behalen van resultaten in teamverbanden en beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en tegelijkertijd over het vermogen tot het opstellen van praktisch toepasbare notities en rapporten.

Competenties/generieke vaardigheden

  • Sociaal en teamplayer;
  • Pro actief;
  • Leergierig;
  • Analytisch vermogen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Strategisch inzicht.

Wij bieden

Wij bieden een stagevergoeding van tussen de €300 en €500 euro per maand voor een voltijd stage en de mogelijkheid door te groeien naar een vaste baan. Verder bieden wij een inspirerende werkomgeving in een jonge organisatie op een goed bereikbare plek in Utrecht. Wij staan open voor innovatie en vernieuwing in het privacy vak en bieden ruimte voor eigen initiatief. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, integriteit, open communicatie en pragmatiek.

Je kan je CV via ons contactformulier (optie: CV verzenden) beveiligd naar ons toesturen of neem contact op met Stijn Sarneel via 030- 889 65 75 of mail ons op stijn.sarneel@lumengroup.nl.

Lumen Academy

Neem als professional deel aan onze kennissessies over privacy en GDPR.

Op de hoogte blijven, of heeft u vragen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief of neem contact op.