Junior Business Development Manager

Locatie:
Utrecht

Uren:
32 – 40 uren per week

Opleidingsniveau:
HBO – WO

Salaris:
€ 2.800 – € 3.300

Let op: voor deze functie is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist.
Note: this position requires an excellent command of the Dutch language. 


Jij als Junior Business Development Manager bent de aanhouder die altijd wint. Als sales eenvoudig was, hadden ze jouw standvastigheid en expertise nodig gehad. Jij als Junior Business Development Manager bent professioneel, deskundig, ondernemend en pragmatisch. Dit zijn de kernwaarden die voor ons erg belangrijk zijn. Jij houdt ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ziet kansen. Jij legt de vinger op de zere plek en komt vervolgens met creatieve oplossingen.

Jouw rol als Junior Business Development Manager
Als ervaren Junior Business Development Manager krijg je zichtbaar energie van het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen van Lumen Group. Daarnaast:

 • Vertaal je de vragen en wensen van opdrachtgevers naar passende oplossingen. Persoonlijk contact staat hierbij centraal.
 • Acquireer je opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties.
 • Ben je een proactieve netwerker en vind je het leuk om gesprekspartner te zijn van bestuurders en senior management. Je bent gewend een sectorspecifieke benadering te kiezen.
 • Bouw je een groot netwerk op en gaat met diverse brancheorganisaties een relatie aan. Van daaruit herken en verzilver je kansen bij opdrachtgevers.
 • Draag je zorg voor het uitstekende verloop van opdrachten bij bestaande opdrachtgevers. Hierbij zorg je voor goede begeleiding.

De marktkennis die je hebt opgedaan komt hierbij goed van pas. Als Junior Business Development Manager bij Lumen Group is resultaat voor jou erg belangrijk. Maar bij ondernemerschap hoort ook vallen, opstaan, fouten maken en hiervan leren. Dat snappen wij bij Lumen Group. Je krijgt de volle ruimte om jouw eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en ervaring te ontwikkelen.

We vinden het daarom belangrijk dat jij als onderdeel van Lumen Group bijdraagt aan het verder ontwikkelen van Lumen Group als toonaangevende speler in ons vakgebied. Jouw passie, kennis en kwaliteit dragen bij aan het ondersteunen van onze opdrachtgevers op juridisch, organisatorisch en ethisch vlak.

Over Lumen Group
Lumen Group is een onafhankelijke consultancy- en projectorganisatie exclusief gericht op de terreinen van data privacy en informatiebeveiliging. Wij zijn actief in het aanbieden van hoogwaardige en pragmatische oplossingen door middel van FG- en CISO-dienstverlening, interim-oplossingen, consultancy- en adviesdiensten, audits en trainingen. Dit doen wij in meerdere sectoren zoals onderwijs, (lokale)overheid, zorginstellingen, non-profits, publieke sector, corporates, financiële instellingen en MKB.

Ons dynamische, ambitieuze team bestaat uit hoogopgeleide mensen die alles uit hun carrière willen halen. We ontwikkelen ons elke dag, dit doen we samen. Lumen Group kent hiërarchie. Er heerst een vertrouwelijke sfeer: je hebt zelf veel verantwoordelijkheid, maar staat er nooit alleen voor.

De wereld digitaliseert in rap tempo en er wordt in toenemende mate data gebruikt. Dat biedt enorm veel kansen en mogelijkheden, maar kent ook een keerzijde waardoor privacy en informatiebeveiliging steeds belangrijker worden.

Door onze klanten bij te staan en data privacy en informatiebeveiliging in het licht te stellen, kunnen zij risico’s beter beheersen en op de toekomst voorbereid zijn. Hiermee draagt Lumen Group haar steentje bij om de digitale samenleving eerlijker en veiliger te maken. Jouw werk maakt dus het verschil en doet er echt toe.

Samen creëren en zien wij kansen, denken wij in oplossingen en halen wij de onderste steen boven.

Dit neem je mee
Een gezonde portie nieuwsgierigheid naar de behoeftes en doelstellingen van onze klanten. Naast een aantoonbare passie voor privacy en/of informatiebeveiliging heb je ook:

 • Bij voorkeur relevante werkervaring als junior business development manager, account of sales manager in bijvoorbeeld de IT Sector of een andere sector. Het hebben van een goed netwerk in een of meerdere sectoren (bv. zorg- non-profit etc.) is een pré.
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding. Denk aan bedrijfskunde, marketing en sales of een andere commerciële studie.
 • Een signalerend vermogen om kansen in de markt te detecteren.
 • Je hebt niet alleen een krachtig verhaal, je weet ook anderen daarvan te overtuigen.
 • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Hier mag je op rekenen
Vanaf dag 1 hoor je meteen helemaal bij Team Lumen Group. Daarnaast mag je bij Lumen Group rekenen op:

 • Een brutomaandsalaris van minimaal €2.800 tot maximaal €3.300 (exclusief 8,33% vakantiegeld) op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Prestatie gebonden beloning en bonusregeling.
 • Een uitdagend tailor made groeipad; 1-op-1 begeleiding en career counseling door je leidinggevende, zodat je je kan blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Denk bij dit opleidingstraject o.a. aan het ontwikkelen van soft skills en vakinhoudelijke vaardigheden.
 • Een laptop en een goede mobiliteitsregeling en/of reiskostenvergoeding.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Toegang tot de Lumen Academy en een online leeromgeving.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Regelmatige borrels en elke dag een compleet verzorgde lunch op kantoor.
 • Een jaarcontract, met als doel bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.

Word jij onze nieuwe Business Development Manager?

 • Max. bestandsgrootte: 67 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens ons privacy statement.

 

Sollicitatieprocedure is helder en snel
Solliciteer via het formulier hiernaast!
Let op: voor deze functie is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist.

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze functie? Frans Rutten Managing Director staat je graag te woord via 06 3199 8543 of frans.rutten@lumengroup.nl

Bij Lumen Group komen we altijd direct tot actie. De sollicitatieprocedure is helder en snel.

 1. Na jouw sollicitatie nemen we bij interesse binnen 24 uur contact met je op. Dan organiseren we een telefonisch gesprek met Frans Rutten Managing Director
 2. Wanneer er van beide kanten een klik is, nodigen we je graag binnen 3 dagen uit op kantoor voor het eerste gesprek. Hier schuift een andere collega uit ons team aan.
 3. Daarna volgt het tweede gesprek en een online assessment. Er is natuurlijk ruimte om kennis te maken met collega’s uit het team zodat je even mee kan kijken en vragen kan stellen!
 4. We sluiten altijd binnen 1 week de sollicitatieprocedure af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

En daarna? Welkom bij Team Lumen Group!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe Business Development Manager?

 • Max. bestandsgrootte: 67 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens ons privacy statement.