Webinar: AVG en lesgeven op afstand

Kosteloze webinar voor schoolbesturen, directeuren en locatieleiders

Wegens succes herhaald!

Door het Coronavirus werkt heel Nederland digitaal. Ook een groot deel van de leerlingen en studenten krijgen inmiddels les op afstand. Het is snel gelukt dit voor elkaar te krijgen. Veel scholen gebruiken hiervoor Zoom, Skype, Teams, Hangout of andere (gratis) applicaties. Hierbij worden ook persoonsgegevens verzameld.

Toch is privacybescherming zeker nu ook van belang. Want hoe zit het met de privacy van de gebruikers? Is gratis wel écht gratis? Waar moet ik op letten bij het selecteren van de applicaties? Waar moet ik op letten bij het gebruik van digitale leermiddelen?

Wij krijgen een toenemend aantal vragen van onze klanten en ouders hierover. Daarom geven wij in samenwerking met Academy4Learning een kosteloze webinar over de AVG en lesgeven op afstand. De webinar duurt 30 minuten. Tijdens en na de webinar is er gelegenheid om vragen te stellen aan Lumen Group.

Vorige week hebben wij deze webinar ook reeds gegeven. Wegens de vele deelnemers, vragen en reacties zagen wij de webinar als een succes. Daarom zullen wij de webinar nogmaals geven.

Wanneer?
Donderdag 2 april 2020 om 15:30 uur

Voor wie?
Schoolbesturen, directeuren en locatieleiders

Waar?
Je ontvangt 30 minuten voor aanvang een link waarmee je kunt deelnemen aan de webinar.

Kosten
Deze webinar is kosteloos.

Meld je nu aan voor de webinar!