Terugkijken webinar: Hoe zet je een HACK om de (digitale) school?

Trends en ontwikkelingen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging in het onderwijs.

Tijdens de coronapandemie heeft onderwijs veelal op afstand plaatsgevonden. Ook wanneer de pandemie (eventueel) ten einde komt, zal hybride onderwijs een rol blijven spelen. Dit brengt allerlei vragen met zich mee, bijvoorbeeld: hoe houd je hackers buiten, hoe verstuur je gegevens op een veilige manier en hoe ga je om met het monitoren van leerlingen en studenten? Lumen Group ziet deze vragen en trends veelal terugkomen binnen het onderwijs. Om onze kennis en ervaring te delen houdt Lumen Group op 9 februari 2022 een webinar voor Bestuurders, Privacy Officers, Privacy Coördinatoren en AVG-medewerkers in PO, VO, Passend Onderwijs, MBO en HBO.

De webinar is toegankelijk voor klanten van Lumen Group, maar ook voor andere geïnteresseerden die werkzaam zijn in het onderwijs maar nog geen klant zijn van Lumen Group.

In dit webinar gaan wij dieper in op privacy en informatiebeveiliging in het klaslokaal (anno 2022). Wij brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Gedurende de webinar zullen wij onze ervaringen met jullie delen en aangeven hoe jullie als onderwijsinstelling hiermee het beste kunnen omgaan. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

Webinar terugkijken?

Hieronder kun je het webinar terugkijken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

E-mail

info@lumengroup.nl

Telefoon

030 – 889 65 75

Contact

Vul ons contactformulier in

Afspraak

Plan hier zelf je afspraak met ons in

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn