Corona-virus

Uiteraard volgen ook wij bij Lumen Group de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet. Wij kijken uit naar mogelijke alternatieven en/of uitwijkmogelijkheden met betrekking tot onze events. Wij hebben in overweging om onze events om te zetten naar webinars of om de events te verplaatsen naar later dit jaar.

Workshop: Blinde vlekken bij AVG-implementatie voor SWV’s in het PO

Wij hebben bij veel Samenwerkingsverbanden in het Passend Onderwijs steekproeven uitgevoerd en blijven deze de komende tijd regelmatig uitvoeren. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de ‘blinde vlekken’ in de implementatie van de AVG voor SWV’s in het PO. Daarom houden wij op 8 oktober 2020 in samenwerking met PrivacyTeam een workshop voor privacy officers, privacy coördinatoren en/of projectmedewerkers.

De bijeenkomst is toegankelijk voor klanten van Lumen Group, maar ook voor andere geïnteresseerden die werkzaam zijn in het onderwijs maar nog geen klant zijn van Lumen Group.

Tijdens de workshop zullen wij ingaan op een aantal van deze ‘blinde vlekken’. Wij zullen onze ervaringen met jullie delen en aangeven hoe jullie als onderwijsinstelling hiermee het beste kunnen omgaan. Denk hierbij aan de volgende ‘blinde vlekken’:

1.  Privacy(beleid) voor eigen medewerkers

2.  Cybersecurity-incidenten (bijvoorbeeld: phishing, ransomware en incidentmanagement)

3.  Rechten van betrokkenen

4.  Vergroten bewustwording

5.  Autorisatiebeheer en autorisatiematrices

6.  DPIA’s (door PrivacyTeam)

7.  Privacy Management Software (door PrivacyTeam)

Wanneer?
8 oktober 2020

Voor wie?
Bestuurders, Privacy Officers/Coördinatoren, FG’s en AVG projectleiders bij SWV’s in het Passend Onderwijs.

Waar?
Utrecht (de precieze locatie zal ruimschoots op tijd bekend worden gemaakt, reken in ieder geval op een goed bereikbare plaats)

Programma
12:30 uur: Inloop met lunch
13:00 uur: Start programma
15:30 uur: Borrel

Kosten
De workshop is kosteloos. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (info@lumengroup.nl) t/m. 24 september 2020. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij € 50,00 in rekening.

Aanmelden voor Workshop: Blinde vlekken bij AVG-implementatie voor SWV’s in het PO

  • Wij verwerken uw persoonsgegevens volgens ons privacy statement.